Contact

Douchegordijn 20.000 mijlen onder zee

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ontspannen douchen met het douchegordijn 20.000 mijlen onder zee, dat is wel zo rustgevend en relaxt. De felgroene kleur past ook perfect in een badkamer met witte tegels. Een praktisch en fraai cadeau-idee voor duikers en ontdekkers.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De dag fris en vooral avontuurlijk beginnen, dat kan voortaan met het douchegordijn 20.000 mijlen onder zee. Fantasievolle motieven en de felle, groene kleur veranderen de badkamer in een heuse onderwaterwereld. Op het gordijn van kunststof bevindt zich een duiker, gehuld in duikpak en uitgerust met een klassieke duikuitrusting. De grote duikhelm herinnert aan het beroemde verhaal 'Twintigduizend mijlen onder zee' van Jules Verne. Wie de doucheknop opendraait en achter dit douchegordijn van de douchestralen geniet, loopt de kans weg te dromen in de wereld van gezonken schatten, algen en gigantische inktvissen. Wie de avonturen van kapitein Nemo nog niet eerder heeft beleefd, die krijgt met dit badkameraccessoire nog een kans.

Met een standaardafmeting van 1,80 x 2,00 m beschermt het originele douchegordijn 20.000 mijlen onder zee tegen spattend water, waardoor de badkamer niet letterlijk in een onderwaterwereld verandert! Door de handige en praktische plastic ringen aan de bovenkant kan het gordijn aan iedere gangbare houder worden opgehangen en past het in vrijwel iedere badkamer. De groene kleur geeft een badkamer met witte tegels meteen een nieuw elan. Bovendien is de felle groene kleur een ware motor voor de zintuigen. Avonturiers die ook van douchen houden verheugen zich nu al op dit bijzondere cadeau!

Productdetails

  • Materiaal: EVA kunststof
  • Afmeting: 180 x 200 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:34:28+00:00