Contact

Douchegordijn 2.0 bathtub

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube, tegenwoordig speelt een groot deel van het leven zich online af.  Ken jij iemand die het liefst ook allure zou maken als bekende vlogger of online-persoonlijkheid? Met dit douchegordijn help je hem of haar een beetje op weg om te voelen hoe het is om in de virtuele spotlights te staan!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tijdens het eten, op de bank en zelfs op het toilet: overal en altijd heeft men tegenwoordig toegang tot het internet. We volgen met zijn allen personen die bekend zijn om hun blogs, vlogs en andere digitale kanalen en zijn als het ware een soort voyeuristen die meekijken in het leven van anderen.

Dit douchegordijn "Bath Tub" past precies in dat plaatje. De opmaak is die van een pagina van YouTube. Degene die doucht, verschijnt op het ´schermpje´ alsof er een filmpje wordt afgespeeld. Dat geeft natuurlijk een grappig effect voor wie er de badkamer binnenkomt!

Dit douchegordijn biedt een fantastisch podium voor het zingen onder de douche en is dus een geweldig cadeau voor iedereen die onder de douche graag een showtje weggeeft. Het douchegordijn is makkelijk te bevestigen en brengt direct leven in je badkamer. Een grappig cadeau-idee voor liefhebbers van social media en lange douchesessies!

Productdetails

  • Uitvoering: BathTub
  • Incl. ringen voor het ophangen
  • Afmetingen: 180 x 180 cm
  • Materiaal gordijn: 100% polyester
  • Materiaal venster: 100% PVC

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:52:11+00:00