Contact

Douchegelhouder - octopus

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ken je dat? Je staat onder de douche, grijpt nog met half shampoo in je ogen naar je douchegel: mis! Die staat namelijk nog in het badkamerkastje, omdat je in de douche alleen plaats hebt voor shampoo en conditioner. Bah, dan maar bodygel als je uitgedoucht bent, want je hebt geen zin om die warme douche uit te stappen. Logisch! Die tijd is nu voorbij met dit handige doucherekje in de vorm van een octopus.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De octopus staat natuurlijk bekend om zijn vele tentakels. Waar je het beest an sich hoogstwaarschijnlijk maar griezelig vindt helpen zijn poten jou nu wel om alles wat je nodig hebt in je douche te hangen. Dus geen gedoe meer als je je al heerlijk in een kuuroord waant, geen wegglijdende flesjes meer op je badrand waardoor uitglijdgevaar ontstaat, het hangt nu allemaal hoog en droog (nou ja, droog?!) in de octopus. Staat ook wel zo gezellig in je badkuip, heb je nog iets om naar te kijken en niet te vergeten: iets om te kiezen tussen je doucheproducten. Deze badkuip kan overal opgehangen worden, stiekem hoeft het niet eens perse in de badkuip, maar dat is natuurlijk wel het grappigst. In dit veelarmige beest kun je negen producten/flesjes kwijt en wil je eigenlijk geen blauw in je badkamer? Dan is ´ie er ook in het groen!

Nog een voordeel aan deze gadget: geen vieze randjes meer onder flessen. Je kent ze wel, die randen en roestvlekken die flesjes en dingen achterlaten als ze een tijdje in de douche staan. Weg ermee, scheelt weer schoonmaakwerk! Ook de ergernis van het eventuele hoofdstoten aan een doucherekje is verleden tijd, want de octopus is gemaakt van zacht materiaal. Niet ineens metaal in je nek dus. En heb je kinderen, dan is meneer Octopus vast een welkome aanvulling als de kleintjes weer eens badderen. Zij hebben namelijk een nog levenderige fantasie dan volwassenen en zijn uren zoet met dit diertje. Zet er wat leuke badspulletjes in en kind kan de was doen. Spetter, pieter, pater, lekker in het water! Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven.

Productdetails

  • Plaats voor 9 flessen
  • Met verstelbare tentakels
  • In groen of blauw
  • Vast te zetten met de pootjes; geen geboor of zuignappen nodig
  • Materiaal: Latex ca. 33 cm lang

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:38:49+00:00