Contact

Douchegel "Bloedtransfusie"

€ 8,90
(€ 22,25 / l) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Heb jij ook dringend 400 ml bloed nodig? Maak je zich geen zorgen! Natuurlijk zit er geen echt bloed in deze bloedtransfusie zak. De rode vloeistof is slechts een douchegel van goede kwaliteit met decente kersenaroma. Toch zal het in deze originele verpakking zeker een paar geschrokken blikken in de douche veroorzaken. Het lijkt wel alsof er een klein bloedbad in de douche is veroorzaakt. Een uitstekend cadeau voor lolbroeken!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met het authentieke bloedtransfusie-design zorgt deze hoogstaande douchegel met kersenaroma voor een flinke schok bij het douchen, want deze douchegel ziet er uit als een echte zak met resuspositief bloed van bloedgroep O! Bij het gebruiken van de douchegel lijkt het wel alsof er een klein bloedbad in horrorstijl heeft plaatsgevonden. Maar het gebruik van de douchegel is helemaal niet zo eng als het lijkt: de decente geur van kersen zorgt daarnaast juist voor ontspanning en rust in de badkamer. De verpakking doet het tegenovergestelde, want die is natuurlijk juist vormgegeven om de andere badkamergebruikers flink te laten schrikken. Pas op het tweede ogenblik zal de gefopte persoon zien dat het geen echte zak met bloed is, maar een heerlijke douchegel.

Het douchel „Bloedtransfusie“ wordt geleverd met een installatie om hem op te hangen en een overdoos. Zo kan de badkamer meteen op een grappige manier gedecoreerd worden. Om iemand een keer goed voor de gek te houden, is deze douchegel het perfecte cadeau. Deze fruitige douchegel is niet alleen geschikt voor vampieren!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T05:44:47+00:00