Contact

Doodskop kom

€ 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een kommetje om spulletjes in te bewaren kan een echte blikvanger zijn als het de vorm van een doodskop heeft. Een praktische, onheilspellende kom voor muntgeld, leesbrillen, knopen of aanstekers. Een geniaal geschenkidee!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sleutels kwijt? Of zoek je een postzegel, omdat je sinds lange tijd weer eens een echte brief wilt versturen? Deze doodskop kom is de ideale plek om kleine spulletjes bij elkaar te houden, zodat ze niet door het huis zwerven en op onvindbare plaatsen terechtkomen. Deze griezelige schedel van kunststeen voelt zich in de keuken en in de badkamer net zo op z'n gemak als in de gang of slaapkamer. Je loopt er dagelijks langs en op den duur weet je gewoon wat er allemaal inzit. Natuurlijk verandert de inhoud als je in het voorbijgaan je zakken leegt en de kom van nieuwe munten, een pakje kauwgum, een doosje lucifers of een muntje voor de winkelwagentjes voorziet.

De kop van magere Hein is niet alleen prima geschikt als opbergplaats voor kleine spulletjes, je kunt de grijnzende schedel ook fraai decoreren door hem bijvoorbeeld een coole bril op te zetten of met een witte baard en mijter in een angstaanjagende Sinterklaas veranderen. Natuurlijk kan hij met een muts op ook prima als kerstschedel dienen of met hazenoren de paasdagen met zwarte humor opfleuren. Met deze doodskop kom kun je alle kanten op. Het is een origineel cadeau-idee voor je beste vriendin.

Productdetails

  • Materiaal: kunststeen
  • 12,5 x 16 x 21 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:02:03+00:00