Contact

Doodskop borrelglaasjes set van 4

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een piratenfeestje in het vooruitzicht? Haal dan deze doodskop borrelglaasjes maar uit de kast. Alle gasten kijken geheid op van deze fraaie en goed in de hand liggende borrelglazen in doodskop model. Een bijzonder cadeau voor feestelijke momenten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is een cadeau waar je in je eigen huisbar ook iets aan hebt, want je assortiment glazen wordt opeens met een paar huiveringwekkende, nieuwe glaasjes uitgebreid. De doodskop borrelglaasjes zijn niet alleen angstaanjagend fraai vormgegeven, ze zijn ook robuust, sierlijk en met 45 ml per glas groot genoeg voor een heerlijk shotje. Liefhebbers van apart design zullen blij zijn de doodskop borrelglaasjes in een set van 4 te ontvangen en er hun servieskast mee te versieren. Natuurlijk mogen ze bij Halloween niet ontbreken om met vrienden gezellig een toost uit te brengen op de avond voor Allerheiligen. Maar ook op een verjaardagsfeest, een gezellige avond met vrienden of bij familiebezoek zorgen de griezelglaasjes voor een vrolijke sfeer.

Ze zijn ook prima geschikt om cadeau te doen bij een housewarming of het jaarlijkse zomerfeest bij de kennissen in de buurt. Wie eenmaal uit deze glazen heeft gedronken, zal dat niet zo snel meer vergeten. De handzame borrelglaasjes nemen in de kast weinig plaats in beslag en dat is wel zo praktisch. Kijk je tijdens het drinken even hoe vol je glas nog is, dan kijk je recht in de glazen ogen van magere Hein. Help, snel nog een slok! Een origineel cadeau voor vele gelegenheden.

Productdetails

  • Afmeting: 5,6 x 24 x 5 cm
  • Inhoud: 4 stuks per set
  • Gewicht: 500 g
  • Materiaal: glas
  • Volume: 45 ml per glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:33:35+00:00