Contact

Doodle Pro – magnetisch tekenbord

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met het Doodle Pro magnetisch tekenbord maak je kinderen dolgelukkig! Geen geknoei met stiften of verf, maar heel simpel met een magneetpen het creatieve tekenplezier de vrije loop laten. Dit creatieve cadeau bevat ook vormpjes om de eigen tekeningen nog mooier te maken. Klaar voor een nieuwe tekening, dan wis je met de schuifknop alles uit en begin je opnieuw!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tekenen zonder potloden en puntenslijper, viltstiften, papier of verf. Dat kan met dit magnetisch tekenbord waarop kinden zich creatief kunnen uitleven. Een weiland met dieren, een wolkje, de zon en al snel staat er een leuke tekening op het bord. De verschillende vormstempels kunnen daarbij ook behulpzaam zijn. Als dan iemand vraagt of het kind ook al een auto kan tekenen, dan maakt hij trots gebruik van de schuifknop, veegt de oude tekening weg en begint op een blanco ondergrond met het tekenen van een mooie auto. Dat is magisch en kinderen houden veel van magie. Het grote voordeel is dat je geen verfvlekken of kapotte potloden om je heen hebt. Daarom is het een mooi geschenk voor onderweg.

De magneetpen kan ook niet verloren gaan, want hij is met een stevig koord vastgemaakt aan het magnetisch tekenbord. Dat betekent ook dat het kind nooit hoeft te denken waar de pen zich bevindt en dat hij of zij meteen kan tekenen. De brede handgrepen aan beide zijden zijn natuurlijk perfect om het eigen tekenbord overal mee naartoe te nemen. Verras de eigen kinderen of een petekind met dit creatieve cadeau. Ook de kinderen van de buren, van collega's op het werk of kennissen verheugen zich gegarandeerd als ze zo'n fraai cadeau krijgen aangeboden.

Productdetails

  • Tekenbord met magneetpen en vormstempels
  • De magneetpen kan licht over het oppervlak worden bewogen en is met een koord bevestigd, zodat hij niet verloren kan gaan
  • Draaggrepen recht en links zorgen voor een comfortabel transport
  • Afmeting: 46 x 33,5 x 5,5 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:04:23+00:00