Contact

DIY-stressbal "Varkentje"

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hoe leuk je leven ook is, iedereen heeft weleens last van stress. Ongeacht wat de reden ervan is, je stress of iets of iemand botvieren voelt altijd prettig. Nu is het niet bepaald handig om mensen tegen je in het harnas te jagen dus pak je deze stressbal. Knijp flink in dit varkentje, wat je zelf van tevoren even moet vullen, en je stresslevel zingt al een flinke toon lager.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen kent die dagen wel. ´s Ochtends verslaap je je, je kleding lag nog niet klaar dus dat kost ook extra tijd. Je knoeit yoghurt over je pasgestreken blouse en mist de bus, of je fietsband blijkt lek. Te laat op kantoor, kortom: STRESS. En daar wordt geen mens vrolijk van. Om nu te voorkomen dat je de hele dag chagrijnig bent tegen je collega´s en ´s avonds tegen je partner, knijp je in dit varkentje. Je vult deze stressbal zelf met meel of net wat je in huis hebt en knijpen maar. Wedden dat het helpt! Ook leuk om iemand cadeau te doen, of degene nu stress heeft of niet, het is altijd handig om zo´n balletje in huis te hebben. Je hebt de keuze tussen roze en blauw, of je neemt ze allebei (houd je er stiekem ook eentje zelf).

Gooi ´m in je tas, zet ´m op je bureau of stop ´m in je zak - in plaats van mensen de huid onbedoeld vol te schelden knijp je een paar keer flink in deze bal. Het klinkt stom, maar het verlicht echt. En heb je geen wurgneigingen of scheldaanvallen (halleluja!), dan is dit varkentje gewoon heel schattig om naar te kijken. Dit is dus een cadeautje dat altijd van pas komt. Ga voor de roze, of voor de blauwe of maak er een snoezelig setje van en zet ze leuk naast elkaar!

Productdetails

  • Keuze uit: bloempot met Ø 10 cm of Ø 12 cm
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Met stalen kabel voor opknoping

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:54:54+00:00