Contact

DIY – baard en snor om zelf te breien

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Veel mannen zouden graag een mooie volle baard willen hebben. Geen probleem! Je hebt het zelf in de hand om deze wens uit te laten komen: je kan ze namelijk helemaal zelf breien met deze geniale set! Een prachtige snor of een wollige baard kan al heel binnenkort jouw gezicht bedekken – als je tenminste bereid bent om het breien onder de knie te krijgen. Grappig cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vandaag maar eens glad geschoren of toch liever glad geschoren? Sommige mannen (en natuurlijk de meeste vrouwen) hebben gewoon geen andere keus, want moeder natuur heeft ze helaas niet gezegend met genoeg baardgroei voor een prachtige baard. Maar nu schieten wij te hulp. Wat een geluk, want dit probleem is met dit elegante cadeau heel makkelijk op te lossen!

Heb jij ook zo'n vriend die al jaren zegt dat hij zo graag een baard of indrukwekkende snor zou willen hebben, maar het hem gewoon niet lukt? Met deze set geef je hem alles om deze lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: wol, breinaalden en zelfs nog een handleiding! Hij hoeft alleen nog maar de steken te tellen, voordat hij zijn nieuwe gezicht kan laten zien. Hij zal met gepaste trots iedereen laten zien wat een prachtige baard hij in slechts een paar dagen tijd heeft gekregen! Waarschijnlijk moeten de mannen wel even overtuigd worden te leren breien. Maar als hij daarvoor een prachtige snor als beloning krijgt, zal hij graag zijn avonden met breinaalden en wol doorbrengen.

Je kunt kiezen uit twee varianten: de klassieke volle baard of de indrukwekkende snor. Welke je ook kiest, de ontvanger van het cadeau zal je eeuwig dankbaar zijn. Tenslotte zal hij er met baard niet alleen geweldig uitzien. Nee, daarnaast houdt het breisel het gezicht warm en zullen alle vrouwen in katzwijm vallen!

Productdetails

  • Set in twee varianten verkrijgbaar
  • Inclusief wol, breinaalden, toebehoren en handleiding 
  • Materiaal: 100% polyacryl

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T06:51:16+00:00