Contact

Dieet koelkastmagneet

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Doe het niet! Deze koelkastmagneet is zoiets als de noodrem op eetbuien en herinnert de ontvanger aan zijn of haar goede voornemens wanneer hij of zij ook maar een blik op de koelkast werpt. De magneet moet van de koelkast genomen worden voordat deze geopend kan worden. Een handig cadeautje, misschien wel voor jezelf?!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Afblijven! Je wordt dik! Deze uitspraken zijn wellicht niet heel hoffelijk, maar wel een uitermate handige manier om je tijdens een eetbui te herinneren aan wat je ook al weer met jezelf afgesproken had. Geen eten meer na zes uur 's avonds? Geen tussendoortjes? Want dat uurtje sporten helpt natuurlijk niet als je daarna direct weer de koelkast in duikt. En om je er bij te helpen dat je niet toch weer wat gaat snoepen of eten, kun je op deze manier er voor zorgen dat je niet alleen naar je maag luistert, maar ook naar je verstand. Of misschien kies je voor de dieet-helper die je er aan herinnert dat de koelkast ’s nachts gesloten is, ook al slapen dan misschien al je goede voornemens.

Met een dieet-koelkastmagneet die over de opening van de koelkast aangebracht wordt krijg je misschien die laatste waarschuwing die je nodig hebt. Of het nu je partner is die over een extra pondje klaagt, of een vriend of vriendin die niet meer in badpak durft, deze beide grappige koelkastmagneten zijn het ultieme cadeau dat zeker ook heel handig is. Je geeft niet alleen een cadeau, maar ook de mogelijkheid om even dat extra beetje moeite te doen om de koelkast dicht te laten. Een beter cadeau is er niet!

Productdetails

  • Twee uitvoeringen
  • Afmeting: 8,5 x 30 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:41:40+00:00