Contact

Diamanten ijsblokjes

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bij een goed feestje horen natuurlijk ook een heel veel gekoelde drankjes – met en zonder alcohol. Daarvoor heb je natuurlijk ijsblokjes nodig. Normale ijsblokjes worden alleen op den duur wel wat saai. Tijd voor wat afwisseling! Een perfect alternatief zijn deze ijsblokjes in de vorm van diamanten. Hiermee zorg je ervoor dat ieder feestje buitengewoon leuk wordt en dat de drankjes wel heel erg luxe lijken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Jouw gasten zullen even vreemd opkijken als ze een cocktail aangeboden krijgen met glinsterende diamanten erin. Eindelijk kan je jouw feestelijke drankjes een flinke „dure“ oppepper geven. Geef je feestje helemaal een nieuwe charme met deze exclusieve diamanten van ijs. Deze ijsblokjes in de vorm van diamanten zijn natuurlijk ook een leuk cadeau voor familie of bekenden, die een feestje geven. Jouw drankjes worden zo niet alleen heer erg lekker, maar ook nog eens heel decoratief. Met deze diamanten maak je namelijk ieder glas prachtig.

Dit is een hele fijne afwisseling op de saaie vierkante ijsblokjes, waarmee de drank in de glazen normaal koel gehouden wordt. Dit cadeau geeft je het gevoel van luxe en de diamanten verrijken daarmee daadwerkelijk ieder feestje. Jouw gasten zullen verrukt zijn bij het vinden van dure diamanten in hun glas en zullen hun diamanten vergelijken met de diamanten van de andere gasten. Daarmee zullen zich even in de waan voelen van rijkdom en luxe. Deze vorm voor ijsblokjes is een leuk cadeau voor alle aangelegenheden, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, housewarming of Sinterklaas. Want iedereen houdt toch altijd van diamanten? Daarbij maakt het niets uit of ze echt zijn of slechts van ijs.

Productdetails

  • Zes verschillende diamantvormen in een sjabloon
  • Afmetingen box: 20 x 12 x 3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:59:48+00:00