Contact

Diabolo harlekijn

€ 0,00
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De harlekijn diabolo of diabolo harlequino is een klassieker in de circuswereld en een spel waarmee je je publiek kunt verbazen met schijnbaar fysisch onmogelijke trucs. Ideaal voor kinderen of hobby jongleurs met goede motorische vaardigheden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De diabolo is een speciaal geval binnen de wereld van het jongleren, en spreekt met zijn snelle omwentelingen en kenmerkende vorm zeer tot de verbeelding. Het vraagt veel oefening en geduld, maar de volharder zal de geheimen van de diabolo snel genoeg weten ontdekken en zal een enorm spelplezier vinden in het proberen en uitvoeren van verschillende trucs. Hoe meer je het onder de knie krijgt, hoe leuker het wordt. Ook andere mensen zullen na verloop van tijd met open mond staan te kijken van de kunstjes die je uithaalt met dit bizarre tuig.

De harlekijn diabolo is een cadeau dat geschikt is voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen en speelt in op de motorische vaardigheid, creativiteit en vindingrijkheid van de gebruiker. Breng een beetje circussfeer in huis en verras die kleine circusarties die staat te popelen om buiten aan de slag te gaan met zijn nieuwe diabolo. Volgend jaar krijg je voor dit cadeau een demonstratie in de plaats!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T09:48:08+00:00