Contact

Deurmat "Queen of fucking everything!"

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zelfbewuste vrouwen weten wat ze willen en dat zie al als je de woning betreden wil. „Queen of fucking everything!"luidt de boodschap op de deurmat met veel glamour en glitter, een kroontje en tierelantijntjes. Een fantastisch en grappig cadeau voor vrouwen die er geen twijfel over laten bestaan wie de baas in huis is!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sta je als man voor de deur op deze deurmat, dan weet je meteen hoe laat het is! Dit grappige cadeau met een knipoog is zeer geliefd bij vrouwen die anderen er graag aan herinneren hoe de taken in huis zijn verdeeld. Natuurlijk maakt het niet uit of er ook mannen in huis wonen, want hier regeert de queen of fucking everything. De mannen zullen het meteen beamen, ook al zullen ze er onder elkaar misschien wel anders over praten.

Deze grappige en origineel decoreerde deurmat heeft een afmeting van 74 x 44 cm, is vervaardigd van kokos en is voorzien van verschillende roze tinten. Naast de duidelijke tekst valt de mat ook op door de omranding met kroontjes, diamanten en de chique high heels! De vrouw des huizes meent het allemaal zeer goed en daarom ontbreken ook de sierlijke hartjes niet. Al met al straalt deze deurmat koninklijke klasse, elegantie en toch ook de nodige humor uit, Dat maakt dit geschenk zo origineel en leuk om te geven. Een perfect cadeau voor zelfbewuste vrouwen, voor een housewarming, een huwelijkscadeau of voor de vrouw die in het middelpunt staat van de beroemde vrijgezellenavond!

Productdetails

  • Materiaal: kokos 
  • Afmeting: 74 x 44 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:12:47+00:00