Contact

Deurmat "Luxury"

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bij een elegante en stijlvolle woning hoort deze chique deurmat „Luxury". Deze mat laat er geen twijfel over bestaan dat de bewoners achter de huisdeur een fijn gevoel voor design en elegantie hebben. Een leuk cadeau voor design liefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deurmatten heb je in alle soorten en maten. Schreeuwerig en druk, maar ook stijlvol en met gevoel voor klasse. In die laatste categorie bevindt zich deze deurmat „Luxury". Geen poespas, geen tierelantijntjes, maar een klassieke stijl die de bezoekers er decent en elegant op wijst dat luxe hier groot geschreven wordt.

De mat bewijst dat alleen al een accessoire waarop je je schoenen kunt afvegen veel zegt over de woning en haar bewoners. De zwarte kleur is niet alleen een rustige en elegante kleur, maar ook een zeer praktische kleur. Het vuil van de schoenen is niet zichtbaar en dat is wel zo prettig. Niemand staat graag voor een deur met een deurmat waar iemand zojuist zichtbaar veel vuil heeft achtergelaten. Natuurlijk moet ook een zwarte mat tussendoor gereinigd worden, maar dat ligt voor de hand. Naast de kleur past ook het lettertype van het woord „Luxury" bij de elegante uitstraling. Deze deurmat werd met de hand gemaakt. De materiaalkeuze viel op kokos, materiaal dat biologisch afbreekbaar is. De afmeting bedraagt 74 x 44 cm, een perfecte maat voor vrijwel alle deuren. De deurmat „Luxury" is een origineel housewarming cadeau, maar ook als kerstcadeau of verjaardagscadeau een prima keuze!

Productdetails

  • Materiaal: kokos 
  • Afmeting: 74 x 44 c
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:32:15+00:00