Contact

Deurmat "Flower Power" met peace-teken

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zo, dit is nog eens een positieve binnenkomer. In plaats van dat eeuwige 'Welkom' of 'Welkom thuis' kun je de gasten nu verwelkomen met iets bijzonders. Sommigen zullen het zweverig vinden, anderen denken spontaan aan Bob Marley en komen zingend de drempel over - hoe het ook zij - dit is altijd een goed cadeau. En lekker zacht!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je hoeft tegenwoordig maar een interieurwinkel of discounter in te lopen en je struikelt over de deurmatten. Vooral de ‘Welkom’ en ‘Welkom thuis’ vliegen je om de oren. Leuk hoor, maar wel saai. Ze doen allemaal waar ze voor gemaakt zijn, maar we zijn tegenwoordig wel klaar met deze standaard ‘burgerlijke’ matjes, is het niet? Goed, hou je van landelijk, leg dan vooral geen schreeuwende deurmat voor je entree, maar als je wel op zoek bent naar een wat apartere deurmat, of je kent iemand in je vriendenkring die wel een matje kan gebruiken - ga dan voor dit 'Flower power' - exemplaar.

Je ziet deze afbeelding vaak op posters of bordjes en zeg nu zelf: er schieten direct allerlei 70s door je hoofd, niet? Als dat het geval is, kan dit weleens het juiste matje voor je zijn. Of misschien voor die ene vriend of vriendin die gek is op de 70s. Wed maar dat je telkens als je ‘m ziet moet lachen. Bovendien zijn de 70s al seizoenen terug en maak je helemaal de blits met deze mat. Ook als er eens een thema-feestje in je omgeving wordt georganiseerd – dit is het ultieme cadeau. Zonde om direct op de vloer te leggen, dan zet je ‘m even tegen de muur of waar dan ook tijdens het feestje. En na het feestje gaat ‘ie mee naar huis als daadwerkelijke deurmat.

Bedenk je maar dat dit cadeau in ieder geval een stuk origineler is dan kaarsen of een fotolijstje. Bovendien is dit een altijd-goed cadeau, want functioneel en niet afhankelijk van persoonlijke smaak. Enorm praktisch om te geven en het ziet er nog leuk uit ook. En krijg je het cadeau, maar ben je niet zo van de flower power? Dan veeg je er letterlijk je voeten op af – daar is ie tenslotte ook voor bedoeld.

Productdetails

Afmeting: 74 x 45 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-18T00:50:44+00:00