Contact

Desk Bunny – brievenhouder

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dat hazen en konijnen niet alleen leuk zijn met Pasen bewijst deze schattige brievenhouder. Met deze mooie brieven- en papierhouder in konijn-design heb je een leuk cadeau gevonden voor iedereen die zijn bureau ordenen wil. De brievenhouder is een echte blikvanger op iedere schrijftafel en daarmee een leuke verrassing voor collega's of vrienden die veel achter hun bureau zitten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Is het bij jou ook altijd zo'n chaos op het bureau? Heb jij ook overal brieven, notities en papieren liggen die je eigenlijk graag op een mooie manier wil ordenen? Deze ontzettend leuke houder zorgt ervoor dat eindelijk wat ordening komt op de schrijftafel. Deze houder houdt namelijk brieven, notities en andere papiertjes goed gesorteerd bij elkaar. Nu zijn de losse papieren makkelijk te organiseren. Daarnaast is het ook nog eens een heel leuk en schattig detail op tafel, omdat de houder vormgegeven is als een schattig konijntje.

De brievenhouder is allereerst een leuk cadeau voor iedereen die van konijnen en hazen houdt. Het gestileerde konijn zal juist de konijnenliefhebbers een groot plezier doen. Daarnaast is het een leuk en persoonlijk cadeau voor iedereen die zijn bureau of schrijftafel een beetje opgeruimder en mooier wil maken. Juist op een bureau rondom de computer wordt het toch al vaak wat slordig met al die losse papieren. Deze lieve helper zal ervoor zorgen dat jij vanaf nu alle papieren goed georganiseerd hebt. Maar niet alleen op een bureau staat de houder goed, maar ook bijvoorbeeld in de keuken. Het is een leuk cadeau voor iedereen! Niet alleen voor collega's en voor je ouders, maar ook bijvoorbeeld voor een goede vriendin of de buren. Dit cadeau is stijlvol en daarnaast een handig detail die iedereen wel kan gebruiken.

Productdetails

Afmetingen: 17 x 19 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:08:43+00:00