Contact

Design schaakspel

€ 299,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gratis verzending

vanaf 09.01.

Prachtig klassiek schaakspel dat toch net even anders is. Door de mooie vormgeving een prachtig stuk voor in de huiskamer, wat er ook mooi uit ziet als er niet mee gespeeld wordt. Met mooie figuren uit hout en chroom, die over het bord lijken te zweven. Een mooi cadeau voor echte liefhebbers van design!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit schaakspel zal je niet meer weg kunnen denken uit je interieur. Een prachtig bord, heel mooi afgewerkt met een bijzondere vorm. Door de leuke en zeer mooie vormgeving komt het bord echt te leven, ook wanneer je niet bezig bent met een spelletje schaak. Want een schaakbord is natuurlijk een onontkomelijk onderdeel van elk klassiek interieur, maar wie heeft gezegd dat het alleen maar een klassiek schaakbord kan zijn? Ook met dit bord kun je een heerlijke pot spelen, maar ook als hij gewoon op de koffietafel staat, zal iedereen zijn ogen er niet van af kunnen houden.

Prachtig afgewerkte stukken, uit hoogwaardig hout en met een chromen ronde onderkant zodat het perfect op het bord past. Een bijzonder schaakspel dat met zijn prijswinnende design speciaal ontworpen door Adin Mumma iedereen tevreden stelt: schakers en design-liefhebbers. De stukken zijn gemaakt van prachtig walnotenhout en met de hand gemaakt. Een perfect cadeau voor een jong stel dat net is samen gaan wonen, en ook voor alle schakers, voor jonge design-liefhebbers en voor oude van dagen die de hele dag achter het schaakbord zitten. Een prachtig cadeau dat iedereen zal beroeren! Want wie wil niet spelen met deze bewegende stukken!

Productdetails

  • Design: Adin Mumma
  • 38 x 38 cm
  • Materiaal: walnoot, ahorn, chroom
  • Inclusief 32 bewegende stukken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:38:46+00:00