Contact

Design muntjeshouder "wijntrossen"

€ 129,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Gratis verzending

vanaf 09.01.

Een prachtig cadeautje in een mooi design en bijzondere aanblik die past in elk interieur. Een geniale manier om al je kleine muntjes nu op een wel erg leuke en aparte manier te kunnen bewaren! Een prachtig cadeautje voor jarenlang design in huis.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Al die kleine muntjes, die centen en oude stuivers die je nooit meer gebruikt. En al die vijf centen die je portemonnee eigenlijk overvol maken, en wanneer betaal je er nu eigenlijk mee? Precies, nooit. En je blijft ze maar met je meedragen, waarom? Nu is er dit leuke cadeautje dat een veel leukere bestemming geeft aan dat kleingeld. Want deze leuke druiventrossen kun je ergens neerleggen of ophangen, en daar kun je direct de vruchten van plukken. Want door een handig mechanisme van een sterke magneet kunnen al je kleine muntjes nu dienst doen als druiven, en samen maken ze een mooie druiventros.

Een mooi stukje decor voor in de huiskamer, of leuk in de keuken of bij de bar, waar dan ook, je kleingeld is nu echt op zijn goede plek beland! Een leuk cadeautje dat zeker grote ogen zal gooien, een mooi cadeautje voor allerlei gelegenheden. Een exclusief idee voor thuis, prachtig cadeautje voor als iemand gaat verhuizen, gaat samenwonen of voor tijdens de feestdagen! Een bijzondere set druiventrossen, erg leuk cadeau voor iedereen die van goede wijn houdt, en niet op de centen kijkt bij het uitzoeken van een lekkere wijn. Geweldig cadeautje waar niemand zonder een extra keer te kijken voorbij zal kunnen lopen!

Productdetails

  • Gemaakt van decoratief roestvrij staal
  • Met hoogwaardige neodym-magneet
  • Grootte: 58 x 14 cm


Waarschuwing:

Magneten kunnen de functie van pacemakers en defibrillatoren beïnvloeden. Als drager van zo een apparaat dient u afstand te houden van de magneet. Magneten creëren een sterk magneetveld, dat invloed kan hebben op laptops, mobiele telefoons, etc. Hou al dat soort apparaten uit de buurt van de magneet. De muntenhouders zijn geen speelgoed. De scherpe en spitse kanten dienen enkel zorgvuldig gewassen te worden. Hou het buiten bereik van kinderen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:31:58+00:00