Contact

Design muntjeshouder "Kleine Bloemen"

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze mooie en bijzondere kleine bloemen staan je gasten wel even te kijken. Wat is dat? Een sterke magneet zorgt er voor dat je met kleine euromuntjes en centen een heel leuke plant met bloemen krijgt. Een apart design object dat prachtig staat in de hal of in de huiskamer. Heel mooi cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze bloemen staan altijd in bloei. Ja, het is zelfs altijd voorjaar. Want deze combinatie tussen een mooi design en de overdaad aan rijkdom die je tentoonspreid, kan het niet anders dan dat je een heel rijk huishouden hebt. Want zeg nou zelf, hoeveel muntjes kunt je aan deze bloemen wel niet kwijt! Een fascinerend stuk dat prima past in allerlei soorten interieur, een hele leuke manier om je kleingeld een nieuw leven te geven.Want die kleine centjes waar je toch niet mee kunt betalen in België, die krijgen hier wel een hele leuke bestemming mee!

De mooie combinatie van het glanzende roestvrijstaal van de takken en de bloemen van euromunten geven een prachtige combinatie waarbij een bijzondere schoonheid naar voren komt die je zal verbazen. Een prachtig cadeau bij allerlei gelegenheden. Ook prachtig als stuk voor op kantoor, of een manier om samen met vrienden helemaal gevuld met euromunten cadeau te doen wanneer iemand jarig is of gaat trouwen. Een super mooi plantje met mooie bloemen dat ook zonder groene vingers mooi kan bloeien! Leuk cadeautje het hele jaar door! Ook leuk om alleen alle muntjes op te bewaren die je gedurende de jaren hebt gevonden. Prachtig!

Productdetails

  • Uit decoratief roestvrij staal
  • Met hoogwaardige neodym-magneet
  • Afmetingen: 16 x 11 cm

 

Waarschuwing:

  • Magneten kunnen het functioneren van defibrilatoren beinvloeden. Ook kan het magneetveld laptops en telefoons beinvloeden. Hou de magneet ver van deze apparatuur.
  • Deze muntenhouders zijn niet bedoeld als speelgoed. Door de scherpe randen oppassen met schoonmaken en ver uit de buurt van kinderen houden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:36:13+00:00