Contact

Design munthouder “Hengelvis”

€ 129,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
De hengelvis is er altijd op uit andere vissen of schaaldieren te vangen. Dit exemplaar vangt echter alleen muntgeld in alle soorten en maten. De design munthouder is een stijlvol cadeau-idee voor liefhebbers van een modern design.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Niemand komt graag hengelvissen tegen op de zeebodem. Ze lijken alleen maar te bestaan om anderen te vangen. Dat doen ze door zich gecamoufleerd verscholen te houden. Is er een vis dichtbij in de buurt, dan slaan ze genadeloos toe. Dit design exemplaar van het bedrijf Coinmag houdt het liever droog. Bovendien is hij niet in vissen geïnteresseerd maar in munten!

In broekzakken, tussen de kussen op de bank en in de auto. Overal slingert wel muntgeld in het rond. Soms is je portemonnee gewoon te dik om mee te nemen en moet je er wat munten uitnemen. Waar laat je die? Wel, deze hengelvis lust er wel pap van. Ik zou zeggen, hij vist naar geld en dus biedt de gebogen vishengel voldoende ruimte om het geld aan op te hangen. Dat kan door de sterke magneet die met de hengel is verbonden. Op die manier ontstaat een fraai design-object én het probleem van rondslingerend geld is ook meteen opgelost.

De design-munthouder “Hengelvis” is leuk om te zien en handig in het gebruik. Hij is vervaardigd van decoratief roestvrij staal en beschikt over een Neodym magneet. Een origineel cadeau bij een housewarmingparty, een leuk huwelijkscadeau of als cadeau bij een bijzondere gelegenheid.

Productdetails

Design muntenhouder van Coinmag

  • Van decoratief roestvrij staal
  • Met hoogwaardige Neodym magneet
  • Afmeting: 30 x 40 cm

Let op:

  • Magneten kunnen de functie van de pacemaker en van geïmplanteerde defibrillatoren beïnvloeden.

→ Houd als drager van dergelijke apparaten voldoende afstand van de magneetfiguren

  • Magneten veroorzaken een sterk magnetisch veld, waardoor laptops, mobiele telefoons e.d. beïnvloed kunnen worden.

→ Houd de magneetfiguren op afstand van alle apparaten en voorwerpen die door sterke magneetvelden beschadigd kunnen worden.

  • De munthouder is geen speelgoed. De figuren hebben punten en scherpe randen en dienen voorzichtig gereinigd te worden.

→ Houd de objecten op afstand van kinderen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-09-28T08:57:33+00:00