Contact

Denkbriefjes - houten boodschappenhulpje

€ 33,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een oneindig boodschappenbriefje waar je al je gedachten en notities op kwijt kunt - en natuurlijk ook de boodschappen. Een uitermate handig hulpje voor in de keuken, met prachtige vormgeving. Want niet iedereen heeft een fotografisch geheugen, maar gelukkig hoef je nu nooit meer op zoek naar papier om snel even wat op te kunnen schrijven! Mooi cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je komt terug van de supermarkt en je komt er achter dat je iets vergeten bent. Misschien wel datgene waarvoor je eigenlijk naar de winkel was gegaan! Met deze handige opschrijfrol hoef je daar nooit meer last van te hebben! Want dit cadeautje hang je gewoon op een handige centrale plek, bijvoorbeeld in de keuken of misschien in de hal, zodat iedereen weet waar ze terecht kunnen om op te schrijven wat er nodig is van de supermarkt. Niets zo vervelend om opeens te merken dat de olie of de boter op is, juist op het moment dat je het nodig hebt.

Om dat te voorkomen, op ook nog eens een erg leuke en mooie manier, is er dit handige cadeautje. Met een oneindig lang stuk papier, makkelijk af te scheuren op de juiste grootte wanneer je naar de winkel gaat. Een super cadeau voor iedereen die wat orde wil scheppen in de chaos van het huishouden! Een leuk cadeautje om mee te brengen voor als je vrienden gaan samenwonen, en leuk voor iedereen die geheime schrijf ambities heeft! Met mooi eiken houten ondergrond, voor jarenlang plezier!

Productdetails

  • Materiaal: eiken, roestvrij staal
  • Afmetingen: 32 x 9 cm
  • Inclusief bonrol: diameter 80 x 70 mm
  • Inclusief pennenhouder, zonder pen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:37:54+00:00