Contact

Deer Up - flessenopener

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De Deer Up flessenopener is een tof cadeau welke zowel gebruikt kan worden om flesjes mee te open als om geopende flesjes mee te versieren. Het trotse en elegante hert maakt van ieder flesje een elegant en stijlvol drankje.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een flessenopener hoort thuis in elk huishouden maar dat hoeft niet te betekenen dat er geen aandacht kan worden besteedt aan hoe deze er uitziet. Standaard flessenopeners zijn handige maar lelijke dingen met slechts 1 functie en hebben nauwelijks een toevoeging. Daarom is er deze Deer Up flessenopener. Een prachtig vormgegeven flessenopener welke naast de hoofdfunctie ook perfect werkt om het geopende flesje extra mooi te maken.

De Deer Up flessenopener is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en is prachtig vormgegeven in de vorm van een hert. Het grote majestueuze gewei van het hert, het symbool van kracht en status is ook bij deze opener waar het om draait. Zowel in de functie als opener als om het flesje te decoreren is het dit gewei waar de kracht vandaan komt. Een prachtig cadeau om iemand te geven die wat meer aandacht mag besteden aan zijn of haar standaard keukenartikelen. Ook ideaal om je eigen biertje mee in de gaten te houden is deze Deer Up flessenopener. Zo voorkom je dat jouw biertje eindigt als asbak en jouw avond boven een toilet. De Deer Up flessenopener is tegelijkertijd een sleutelhanger die je met het rode lederen bandje vast kan maken aan je sleutels om overal mee naar toe te nemen. Zo kan jij ook bij anderen thuis jouw flesjes openen, versieren en in de gaten houden. Een tof cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid en nu te koop bij Cadeaus.be.

Productdetails

  • Geborsteld roestvrij staal
  • Met rood leder bandje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:28:58+00:00