Contact

Dead Tidy - pennenhouder

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Opgepast! Hier heeft net een dodelijk ongeval plaats gevonden! Een grappig cadeautje waar je vooral je pen en potlood in moet steken. Want deze pennenhouder nodigt je uit om te testen of het slachtoffer wel echt overleden is. Een leuke pennenhouder voor fans van mysterie boeken en series. Een aanstekelijk cadeau idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Of je nu hard aan het werk bent op kantoor, of druk aan het studeren bent voor school. Soms heb je even iets leuks nodig om je aan het lachen te maken. Want lachen is de beste ontspanning en zorgt ervoor dat je batterij weer helemaal opgeladen wordt en je weer hard aan het werk kunt gaan. Eigenlijk is dit cadeautje dus niet alleen goed voor de effectiviteit van alle harde werkers, het is ook nog eens goed voor de gezondheid! Dat moet je maar tegen je baas zeggen wanneer hij of zij zich afvraagt wat je met dit dodelijke ongeval op je bureau aan het doen bent.

Een super grappige pennenhouder waar iedereen van zal opkijken! En ook als je even niet meer weet hoe je dat ene probleem op moet lossen, wellicht is het herordenen van je pennen op deze crime scene wel voldoende om je nieuwe ideeën op te laten doen! Een geweldig cadeautje, zeker niet enkel voor mensen die de hele dag aan moord en doodslag denken. Een praktisch en grappig cadeautje waar je collega's heel jaloers op zullen worden! Geweldig cadeau voor iedereen die graag moordzaken oplost, en verder alle liefhebbers van thrillers!

Productdetails

Afmetingen: ca. 16 x 8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:47:10+00:00