Contact

De vroege vogel...wandklok

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vroege vogels genieten al in de eerste ochtenduren van de prachtige wandklok, uitslapers wat later. Beiden zien ze het kleine, lieve witte vogeltje, dat er tegen de zwarte achtergrond chique en elegant uitziet. Een fraai cadeau voor liefhebbers van stijlvol design in huis.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Beter één vogel op de klok dan tien in de lucht! Deze lieve vogel behoort al snel tot de familie, want je komt hem iedere dag weer tegen. De fraaie witte takjes zijn altijd in beweging, want ze vormen immers de grote en de kleine wijzer van deze chique vormgegeven wandklok. Daardoor zit het vogeltje de ene keer op een tak en de andere keer bevinden beide takken zich op afstand.

Anders dan bij een koekoeksklok is deze vogel een stuk rustiger en begint niet om het uur te fluiten of te roepen. Nee, hij geniet van de rustige tijd om hem heen en juist die rustgevende uitstraling maakt deze klok nu juist zo bijzonder. Hij laat altijd zien hoe laat het is maar laat tussen de regels door weten dat het ook goed is een tijdje van de natuur te genieten, van de mooie vogels en de bomenpracht. Daarnaast is het natuurlijk een zeer praktisch accessoire, want in één oogopslag weet je precies hoe laat het is. Door het moderne zwart-witte contrast past deze klok in iedere ruimte en trek overal ook meteen de aandacht. Een handig, bijdetijds cadeau voor iedereen die de tijd uit het oog dreigt te verliezen en voor alle liefhebbers van een elegante touch in huis.

Productdetails

Afmeting: 21 x 22,5 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:13:01+00:00