Contact

De spaarpot voor verschillende valuta

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie graag reist en verschillende landen bezoekt heeft al snel een verzameling met verschillende munten in huis. Met De spaarpot voor verschillende valuta rollen ze niet meer door de keukenlade, maar zijn ze perfect naar munteenheid gesorteerd. Een opmerkelijk cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hebben we nog Engels muntgeld, Mexicaanse peso's of Amerikaanse dollarmunten in huis? Met De spaarpot voor verschillende valuta weet je direct hoeveel munten uit welk land je nog in voorraad hebt. Hij biedt plek voor maar liefst zes verschillende munteenheden. De buitenlandse munten gebruik je op de laatste reisdag meestal toch niet om en voor je het weet zit je met de munten al in het vliegtuig naar huis. In de woningen van veel reisliefhebbers vind je dan ook muntgeld in aparte portemonnees, in lades en schaaltjes.

Deze fraaie spaarpot biedt de gelegenheid alle munten naar soort bij elkaar te houden en een einde te maken aan de rondvliegende munten in huis. Bovendien is het toch super praktisch als er een nieuwe reis in de planning zit en je op de plek van bestemming alvast over het nodige muntgeld beschikt. Immers, je hebt alle munten uit één land al in één deel van de spaarpot bij elkaar. Ook handig om vrienden en familie alvast wat muntgeld te schenken voor het geval zij eerder op reis gaan. Met het moderne design in de vorm van een aardbol is deze spaarpot voor verschillende muntsoorten ook een decoratiestuk dat in ieder interieur past. Een cadeautip voor reislustige vrienden!

Productdetails

14,5 x, 14,5 x 14,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:04:35+00:00