Contact

De paradoxale theeklok

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Laat 3 minuten trekken! Normaal gesproken wordt je niet zo blij van deze aanwijzing, maar met dit bijzondere cadeau is de wachttijd zo voorbij! Dit kleine cadeautje is ideaal voor elke theeliefhebber! Het klokje geeft per thee soort aan hoe lang de thee moet trekken. De klok is in drie verschillende kleuren te verkrijgen. 

* Verplichte velden

€ 14,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze paradoxale theeklok geeft heel betrouwbaar de verstreken tijd weer, maar gaat wel tegen de algemene opvatting in. Deze zandloper loopt namelijk van beneden naar boven! De korrels stijgen gedurende 5 minuten heel langzaam naar het bovenste gedeelte van de zandloper. Een extra leuk effect van deze zandloper is dat er aan de zijkant precies beschreven staat bij welke hoeveelheid er hoe veel tijd verstreken is. Tevens staat er ook op hoe lang verschillende theesoorten moeten trekken. Groene thee hoeft bijvoorbeeld maar 1-2 minuten te trekken, zwarte thee heeft meer tijd nodig, namelijk 3-5 minuten. Een handig foefje voor elke theeliefhebber! Maar hoe lang de thee ook nodig heeft om te trekken, de wachttijd zal nooit meer saai zijn. Het is namelijk bijzonder fascinerend en rustgevend om te kijken hoe de korrels langzaam naar de oppervlakte zweven.

De zandloper is in drie verschillende variaties te verkrijgen. Er is een zandloper met gele korrels, eentje met blauwe en ook nog een met roze. Zo is er dus voor ieder wat wils. Een perfect cadeau-idee voor iedereen die graag een kopje thee drinkt. Drink je altijd thee met die ene lieve vriendin? Neem dan de volgende keer eens deze leuke thee klok voor haar mee! Een attent kleinigheidje waar je veel mensen blij mee kunt maken. Maar als je zelf een echte theeliefhebber bent kun je jezelf hier ook een groot plezier mee doen natuurlijk! Een handige tool om het perfecte kopje thee mee te zetten. Je thee is nooit mee te sterk of te slap dankzij deze theeklok!Productdetails

  • Paradoxale theeklok
  • In blauw, geel of roze
  • Afmetingen: ca. 6 x 3 x 7,5 cm
  • Duur: tot 5 minuten met beschrijving van tijdverloop per verschillende theesoorten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:53:25+00:00