Contact

De originele fotopuzzel

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vijftien letters, cijfers of plaatjes net zo lang verschuiven totdat ze in de juiste volgorde staan, dat was vroeger een geliefd spelletje. Het idee van het schuiven blijft leuk, dat bewijst deze originele fotopuzzel. De fotolijst met 15 kleine afbeeldingen die je kunt verschuiven is een leuk woonaccessoire en origineel cadeau-idee voor vele gelegenheden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vroeger kon je kleine schuifspelletjes in je broekzak steken en onderweg spelen. Het waren een soort minipuzzels waarbij altijd 1 vakje vrij was, zodat je andere vakjes kon verschuiven. Kinderen beleefden er uren lang plezier aan. Het schuifprincipe vind je terug in deze fotolijst die als originele fotopuzzel zijn opwachting maakt. Je kunt 15 verschillende foto's achter de vakjes plaatsen, die bijvoorbeeld één van de gasten die op bezoek is in de juiste volgorde mag zetten. Dat kunnen herinneringsfoto's van iemand zijn, die je achtereenvolgens als peuter op een skelter ziet, als tiener in de disco en als jongeman in een auto, etc., etc. Het kunnen ook net zo goed meerdere, typische foto's van elk jaargetijde zijn. Je kunt ook één grote foto in 15 (16) stukjes verdelen, zodat je door het schuiven van de verschillende vakjes het beeld tevoorschijn haalt.

Het ligt aan de creativiteit van de cadeau ontvanger hoe hij of zij met dit bijzondere geschenk omgaat. Hierbij zijn tal van simpele tot ingewikkelde constructies mogelijk. In ieder geval is zeker dat deze hoogwaardige fotolijst met aluminium look een blikvanger in iedere kamer is. Leuk om zelf mee te spelen, maar nog leuker om de gasten mee te vermaken. Een uniek cadeau-idee!

Productdetails

  • Metalen lijst
  • Voor 15 verschuifbare foto's
  • Foto's à 5 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:22:09+00:00