Contact

De magnetische hamer

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Goed nieuws voor alle klussers met twee linkerhanden, of die gewoon een tikje klunzig zijn: de magnetische hamer. Geen gedonder meer met spijkers die telkens wegglippen, dat komt niet meer voor met dit gereedschap. Een goed cadeau en ook heel handig om zelf te hebben.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen kent het: klussen in een nieuw huis of dat ´alles moet anders in huis´-gevoel. Ineens ben je het zat en moet er een nieuwe kast hier en wil je fotolijstjes daar. Prima dat de ideeën in je hoofd zitten, maar één minuscuul probleem: je bent niet bijster handig met gereedschap, van hamer tot boor, de apparaten zijn gewoon niet zo aan jou besteedt. Het principe één spijker voor alles, naar de tekst op deze hamer, klinkt je als muziek in de oren, maar zo werkt het nu eenmaal niet. Er zullen dingen uit elkaar en in elkaar moeten en die spijkers voor je nieuwe lijstjes worden ook niet op miraculeuze wijze aan de muur gehangen zonder dat jij de handen uit de mouwen steekt. Maar geen paniek, de oplossing is daar: deze magnetische hamer die met twee magneten de boel, oftewel de spijker, op de plek van bestemming houdt.

Geen gerotzooi meer met priegelige spijkers en zenuwachtige handen die alles laten vallen, geen scheef gehamer meer en geen pijnlijke vingers meer omdat je er eeuwig en altijd naast mept. Klaar met dit alles. Vanaf nu dop jij je eigen boontjes in huis, heel fijn! Dit is een geschikt cadeau voor een ieder: of je zoon of dochter nu ver weg van het ouderlijk gezag op kamers gaat. Heel handig! Voor als je zelf niet zo handig bent en je het leed dat klussen heet wilt besparen of voor die vriend of vriendin met twee linkerhanden. Je hebt alles twee keer zo snel in de muur met deze magnetische hamer en hij heeft nog een grappige tekst ook. Nu is het oppassen geblazen dat je niet elke week kluswoede krijgt, omdat je de hamer zo graag gebruikt! Hét ultieme cadeau voor de doe-het-zelver!

Productdetails

  • 2 sterke magneten houden de spijker vast
  • Bedrukt met ''You can not hang everything on one nail''
  • Met 7 spijkers
  • In geschenkverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:37:27+00:00