Contact

De magische dino

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een leuk klein cadeautje voor alle dinosaurusliefhebbers. Uit de vulkaan groeit in enkele dagen een “echte” dino! Het magische kunstwerkje begint zijn werk te doen wanneer je wat water in het glaasje giet. Leuk voor grote en kleine dinofans.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tot op de dag van vandaag is het nog niet helemaal zeker over het werkelijk een meteorietinslag was die ervoor zorgde dat de dinosauriërs uitstierven. Het groeiende aantal vulkaanuitbarstingen kan bijvoorbeeld ook een rol hebben gespeeld. Maar wij hebben een baanbrekende ontdekking gedaan…

Het ontstaan van dinosaurussen heeft namelijk alles met vulkanen te maken. En dat zeggen we niet zomaar, we hebben ook bewijs: dit cadeautje! Zet deze vulkaan onder water en wacht geduldig af. Je zult zien dat er na 72 uur een heuse dinosaurus is geboren.

En dit fascinerende experiment kan elke dinofanaat nu zelf thuis uitproberen. Een bijzonder en leuk cadeautje voor archeologische vrienden, dinofanaten en iedereen die niet gelooft dat er uit een vulkaan een dinosaurus groeien kan – en geloof ons: dat zijn nogal wat mensen!

Productdetails

  • Magische dinosaurus
  • In glas
  • Inclusief handleiding
  • Afmetingen: Ø 6,8 cm, hoogte 9,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T20:33:36+00:00