Contact

De kok - peper- en zoutstel

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De klassieke peper- en zoutstellen zijn meestal toch wat saai. Juist als je uitgebreid gekookt hebt, is het niet leuk als je op de mooi gedekte tafel het normale peper- en zoutstel hebt staan. Dit cadeau is daarom een grappige en verrassende afwisseling. Deze twee hulpjes zorgen voor smaak aan het eten en een goed humeur aan tafel.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Professionele ondersteuning in de keuken van een team van koks kan natuurlijk nooit kwaad. Zo zal tijdens het koken nooit meer iets mis gaan. Deze twee geweldige hulpjes in grappig koks-design zullen altijd voor leven in de brouwerij en in de keuken zorgen.

Het koken van het dagelijkse avondeten is vanaf nu niet meer saai, maar een leuke bezigheid. En met deze smaakvolle mannetjes op tafel zal iedereen nog meer genieten van het eten. Een geweldig cadeau voor iedereen die wel wat vreugde in de keuken kan gebruiken. Ter gelegenheid van een verjaardag of Moeder- of Vaderdag zullen deze kokshulpjes zeker voor een grote verrassing zorgen! Een perfecte verrassing voor mensen die graag eters over de vloer hebben en oog hebben voor detail. Deze twee koks voor peper en zout zijn alleen al leuk om naar te kijken. Met hun snorren en koksmutsen zien ze er al uit als klassieke koks. De kok met de zwarte broek aan is voor peper, degene met de witte broek is verantwoordelijk voor de juiste dosering van het zout. Met deze perfecte rollenverdeling zal het diner altijd voortreffelijk smaken! Daarnaast kan ook de grootte van de korrels worden ingesteld met de schroef bovenop de beide molens. Vanaf nu gaat er in de keuken niks meer mis!

Productdetails

  • Set van 2
  • Keramiek 
  • Afmetingen: 15 x 6,5 x 5,6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:19:55+00:00