Contact

De Hobbit - notitieboekje met illustraties

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Met dit mooie cadeau geef je mensen niet enkel een mooi notitieboekje! Maar iets dat nog altijd een belangrijk onderdeel zal zijn in je boekenkast. Want in dit mooie notitieboekje kun je al je herinneringen en gedachtes kwijt! Een prachtig cadeau voor iedereen die van de Hobbit houdt. Met prachtige illustraties!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De magie uit de wereld van de Hobbit, dat is waar heel veel mensen vaak aan denken, daarvoor hoef je niet eens een zo grote fan van de wereld van Tolkien voor te zijn! De prachtige beelden roepen een bijzondere sfeer op, om bij weg te dromen en te denken aan die mooie verhalen die iedereen ontroeren. Gelukkig is er nu van de makers van de wereldberoemde notitieboeken van Moleskine een bijzonder notitieboek op de markt gebracht waarin je niet alleen al je gedachtes en notities kwijt kunt, maar dit in een wel heel bijzondere wereld kunt doen, namelijk omgeven door karakters en symbolen uit de Hobbit.

Niet zo maar een notitieboekje dus, maar eentje vol met originele afbeeldingen uit de eerste uitgave van de Hobbit, prachtige grafische elementen die op zich al de moeite waard zijn, maar omgeven met bladzijdes waarop je je eigen verhalen en gedachtes kwijt kunt, wordt dit een nog bijzonderder cadeau! En inclusief citaten uit het originele Engels, zodat ze je kunnen inspireren tijdens je eigen schrijfkunsten. Bovendien bevat dit 336 bladzijde tellende notitieboekje ook nog eens kaarten waarop je de tocht van Bilbo helemaal na kunt gaan. Een geweldig boekje, voor fans van Tolkien en fantasy!

Productdetails

  • Met 7 reproducties van Tolkiens originele illustraties uit de eerste uitgave van de Hobbit
  • Met Engelse citaten uit de roman
  • Kaarten
  • 336 bladzijdes gelineerd
  • In passende kartonnen doos (14 x 22 cm)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-11-30T02:45:23+00:00