Contact

De grote paradoxale zandloper

Vanaf € 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze zandloper heb je maar liefst 40 minuten waarin de tijd anders gaat. De korreltjes stijgen heel langzaam van beneden naar boven. Dit is een mooi en bijzonder gezicht. Geniet tijdens de 40 minuten van een lekker lange pauze, doe een work-out of beperk je computergebruik. Geschikt voor lange activiteiten, zo kun je toch de tijd een beetje in het oog houden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe lang deze zandloper er daadwerkelijk over doet moet je zelf ondervinden. De gekleurde korrels doen er tussen de 25 en de 40 minuten over om van het onderste reservoir naar het bovenste reservoir te stijgen. De zandloper werkt namelijk in tegenstelling tot gewone zandlopers andersom. Het zand stijgt van beneden naar boven! Zo kun je op een leuke manier leren om met tijd om te gaan. De paradoxale zandloper geeft je tot 40 minuten de tijd. Gebruik deze tijd eens om een rondje door het park te gaan joggen. Of gebruik de tijd om achter elkaar geconcerteerd je huiswerk of werk te maken. Pas daarna mag je even onderbreken en een pauze nemen.

Heb je een huisgenoot die elke ochtend uren nodig heeft in de badkamer? Geef hem in het vervolg deze zandloper mee en creëer zo rust en duidelijkheid. Ook tijdens het koken kun je hebruik maken van deze nuttige timer! Heb je kinderen? Gebruik de zandloper dan tijdens het gamen en houdt het computergebruik binnen de perken. Dit bijzondere accessoire is dus erg veelzijdig inzetbaar. Maar je kunt hem ook nog eens overal neerzetten. De zandloper is met groene, roze, en blauwe korrels te verkrijgen. Verder is het design van de zandloper eenvoudig en stijlvol. Hierdoor kan de zandloper in elke ruimte geplaatst worden. In de badkamer staat hij net zo goed als op je bureau. Maar ook op het aanrecht in de keuken of op het computerkastje is het een stijlvol accessoire. Een uniek, rustgevend en stijlvol cadeau-idee!Productdetails

  • Paradoxale zandloper
  • Afmetingen: ca. 11 x 3 x 13 cm
  • Kleuren: blauw, groen of roze
  • Duur: ca. 25 - 40 minuten
  • Made in Germany
  • Handgemaakt

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:57:50+00:00