Contact

De dolle tram: de gekke wekker

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je ligt nog lekker te slapen en je droomt van je reis naar het werk in de spits. Dan word je wakker van het geluid van deze grappige tramwekker en begrijp je ook waar deze droom vandaan kwam. Op de door jou ingestelde tijd rinkelt de wekker en verlaat de door jou bepaalde halte. Dan begint hij op het nachtkastje of op de tafel rond te rijden, zonder naar beneden te vallen. De tram herkent namelijk alle hoeken en kanten en draait dan automatisch om. Je zult dus wel op moeten staan om hem weer naar het beginpunt te begeleiden. Het perfecte cadeau voor diepe slapers! 
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms is het moeilijk om op te staan als de wekker gaat maar met deze wekker móet je wel. Op de ingestelde tijd hoor je niet alleen het normale wekkersignaal, maar de tram gaat ook rijden. Of je deze nu op het nachtkastje gezet hebt of misschien op de grond, hij is niet meer te stoppen! Om de wekker uit te kunnen zetten, zul je dus uit je bed moeten. Pas nadat je de wekker hebt kunnen "vangen“, kan je het signaal uitzetten.

Deze kleine tram is het ideale cadeau voor iedereen die het 's ochtends maar lastig vindt om op te staan. Hiermee zet je iedereen die te laat opstaat of een ochtendhumeur heeft zeker op het goede spoor! Bovendien zal deze tram geen ongelukken veroorzaken of ontsporen, want hij wijkt vanzelf uit voor bijvoorbeeld de rand van een tafel of nachtkastje.

Iedereen die in de vroege ochtend achter deze tram aan moet rennen, zal meteen klaarwakker zijn! Een perfect cadeau voor mensen die zich nogal eens verslapen en daardoor te laat komen!

Productdetails

Afmeting: 7 x 3,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:25:49+00:00