Contact

Damessjerp voor een vrijgezellenavond

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een vrijgezellenavond staat natuurlijk helemaal in het teken van de aanstaande bruid. Vandaar ook deze feestelijke tekst op deze sjerp. Met de opvallende hartjes maak jij de blits op de laatste avond stappen met de meiden. Hoewel, het zal zeker niet de laatste stapavond zijn. Maar wel met deze sjerp, die draag je niet in het bijzijn van je partner.

* Verplichte velden

€ 6,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Morgen breekt de grote dag aan, het is tijd voor het 'jawoord'! Er breekt een nieuwe levensfase aan, maar voordat het zover is wordt er eerst nog even flink gefeest. Dit keer geen random feestje op de vrijdag of zaterdag, maar je enige echte vrijgezellenfeest. De laatste avond waarop je nog gek kan doen zonder dat iemand er commentaar op heeft. En daar hoort natuurlijk wel iets aparts bij zodat iedereen ziet dat het je laatste avond als vrijgezel is.

Neem nu deze opvallende sjerp, onmisbaar tijdens deze avond. Nu zijn er natuurlijk genoeg dames die niet met zo'n schreeuwende tekst gezien willen worden, maar het advies is: gewoon geven en om haar heen gooien in de loop van de avond. Daar gaat ze absoluut geen spijt van krijgen. Zo'n vrijgezellenavond maak je, als het goed is, maar een keer mee en dan ga je toch all the way inclusief sjerp - het is tenslotte zo'n beetje traditie. De rest van het gezelschap heeft waarschijnlijk T-shirts aan dus de ‘bride to be‘ moet extra opvallen. Houd je van glamour, pas je je kleding erop aan en kun je nog een kroontje in je haar zetten. Ben je niet zo van het opvallen, dan houd je de rest van je outfit rustig en siert deze sjerp de boel een beetje op. Doe eens gek, spring eens uit je band, dit maak je maar een keer mee en the day after zul je er blij mee zijn. En is dit nu toch niet helemaal jouw cadeau? Dan pak je je vriend of vriendin gewoon terug door dezelfde te bestellen voor zijn of haar vrijgezellenavond. Zo zijn we dan ook wel weer, toch?

Productdetails

  • Opschrift: Bride to Be
  • In 2 varianten
  • Afmeting: ca. 85 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:33:53+00:00