Contact

Da Vinci katapult

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het ideale geschenk voor hobbyisten, amateur-ingenieurs en modelbouwers. Deze zelfbouw da Vinci Katapult kit is, mits je hem goed in elkaar zet volledig functioneel en schiet wel tot 4 meter ver.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Leonardo da Vinci heeft in zijn tijd ongelofelijk veel uitvindingen gedaan die wij tegenwoordig nog steeds gebruiken. Hij was ver zijn tijd vooruit met zijn creatieve en ingenieuze creaties zoals bijvoorbeeld de eerste helikopter en deze katapult. De da Vinci Katapult geeft je nu zelf de kans om op basis van da Vinci's eeuwenoude ideeën en met een goed pakket aan op maat gemaakte materialen een van zijn meest destructieve creaties na te maken.

De set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om de houten katapult in elkaar te zetten; hout, touw en ijzeren kogels om af te schieten. Zo bevat dit cadeau zowel plezier bij het opbouwen als bij wat erna komt: het slopen.

De houten set is een perfect voorbeeld van een van de vele ingenieuze uitvindingen die Leonardo da Vinci gedaan heeft en kan, mits correct in elkaar gezet, een ijzeren kogel tot wel 4 meter ver slingeren. Pas op voor ramen en ogen want dit cadeau knalt met veel kracht de kogels dwars door de kamer heen.

Een super gaaf cadeau voor de gehele familie die kan genieten van zowel het opbouwen van de katapult als het afbreken van al het andere met deze da Vinci Katapult.
Ruim de kamer maar vast want dit cadeau kan meer schade aanrichten dan je zou denken, en tot wel 4 meter.

Productdetails

Bouwpakket bestaande uit:

  • Houten blokjes
  • IJzeren Kogels
  • Touw
  • Formaat: 41x25x16 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:47:47+00:00