Contact

Cyber Clean

€ 8,90
(€ 63,57 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In je huis zijn veel kleine hoekjes en oppervlaktes die niet makkelijk schoon te maken zijn. Gelukkig bestaat er Cyber Clean, waarmee je zelfs op de meest moeilijke plekken kunt komen! Een hightech reinigingsmiddel waarin het stof en de viezigheid opgenomen wordt en daardoor 99,99% van alle bacteriën uit je woning verwijdert. Een geweldig cadeau voor iedereen, en vooral voor iedereen die graag in een schone omgeving woont! Ook heel handig voor op kantoor en op school!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die van zijn gezondheid houdt, houdt er ook van te wonen en te leven in een schone apparatuur. Maar iedereen zou daar nog meer van houden, wanneer dat tenminste niet zo lastig zou zijn om werkelijk voor elkaar te krijgen. Al die kleine hoekjes en kunststof oppervlaktes die niet meegeven als je er een doekje probeert tussen te wringen. Kleine krasjes maken het nog eens veel lastiger, en niet te vergeten die kruimels die overal in weten te komen, zonder dat je een idee hebt hoe ze daar ooit gekomen zijn! Gelukkig is deze handige Cyber Clean precies voor die gelegenheden uitgevonden. Door de handige flexibele vorm kan deze blob allerlei vormen aannemen en in zelfs de kleinste hoekjes alle bacteriën en viezigheid opnemen.

Super handig om alle lastige en minder lastige oppervlaktes eens grondig te kunnen reinigen! Een geniaal cadeau, waar je nooit een speciale reden voor hoeft te hebben om het cadeau te doen aan iemand, want een schone omgeving, dat verdient toch zelfs de ergste sloddervos! Met dit handige en eenvoudig te gebruiken schoonmaakhulpje heeft niemand meer een excuus om van vieze apparaten gebruik te hoeven maken! Perfect voor electronische apparaten zoals je telefoon en afstandsbedieningen!

Productdetails

  • Hightech reinigingsmiddel
  • Door insluiting van viezigheid wordt alles gedesinfecteerd, en bacteriën voor 99% verwijderd
  • Natuurlijk, biologisch afbreekbare massa
  • Inhoud: 140 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:14:32+00:00