Contact

Cyber Clean voor je auto

€ 9,90
(€ 70,71 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
In de auto zijn veel kleine hoekjes en oppervlaktes die niet makkelijk schoon te maken zijn. Gelukkig bestaat er Cyber Clean, waarmee je zelfs op de meest moeilijke plekken kunt komen! Een hightech reinigingsmiddel waarin het stof en de viezigheid opgenomen wordt en daardoor 99,99% van alle bacteriën uit je auto verwijdert. Een geweldig cadeau voor iedereen, en ook iedereen die graag in een schone auto rijdt!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die van zijn auto houdt, houdt er ook van om deze helemaal schoon te kunnen maken. Nou ja, als dat tenminste niet zo lastig zou zijn. Al die kleine hoekjes en kunststof oppervlaktes die niet meegeven als je er een doekje probeert tussen te wringen. Kleine krasjes maken het nog eens veel lastiger, en niet te vergeten die kruimels die overal in weten te gaan, zonder dat je een idee hebt hoe ze daar ooit gekomen zijn! Gelukkig is deze handige Cyber Clean precies voor die gelegenheden uitgevonden.

Door de handige flexibele vorm kan deze blob allerlei vormen aannemen en in zelfs de kleinste hoekjes alle bacteriën en viezigheid opnemen. Super handig om alle lastige en minder lastige oppervlaktes in je auto eens grondig te kunnen reinigen! Een geniaal cadeau, waar je nooit een speciale reden voor hoeft te hebben om het cadeau te doen aan iemand, want een schone auto, dat verdient toch zelfs de ergste sloddervos! Met dit handige en eenvoudig te gebruiken schoonmaakhulpje heeft niemand meer een excuus om in een vieze auto rond te moeten rijden!

Productdetails

  • Hightech reinigingsmiddel voor de binnenkant van auto's
  • Door insluiting van viezigheid wordt alles gedesinfecteerd, en bacteriën voor 99% verwijderd
  • Natuurlijk, biologisch afbreekbare massa
  • Inhoud: 145 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:30:58+00:00