Contact

Cyber Clean to go voor touchscreens

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Elektrische apparatuur zoals je smartphone, tablet en e-reader zijn niet makkelijk schoon te maken. Gelukkig bestaat er Cyber Clean, waarmee je zelfs de meest lastige vlekken en vette vingerafdrukken goed kunt reinigen! Een hightech reinigingsmiddel waarin het stof en de viezigheid opgenomen wordt en daardoor 99,99% van alle bacteriën van je touchscreen verwijdert. Een geweldig cadeau voor iedereen, en vooral voor iedereen die graag met schone apparatuur om gaat! Ook heel handig voor op kantoor en op school!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die van zijn gezondheid houdt, houdt er ook van om gebruik te maken van enkel de meest schone apparatuur. Maar iedereen zou daar nog meer van houden, wanneer het tenminste niet zo lastig zou zijn om dat werkelijk voor elkaar te krijgen. Al die kleine hoekjes en kunststof oppervlaktes die niet meegeven als je er een doekje probeert tussen te wringen. Kleine krasjes maken het nog eens veel lastiger, en niet te vergeten die kruimels die overal in weten te komen, zonder dat je een idee hebt hoe ze daar ooit gekomen zijn!

Gelukkig is deze handige Cyber Clean precies voor die gelegenheden uitgevonden. Eenvoudig op je touchscreen sproeien (3-4 maal voor een tablet, 1-2 maal voor een smartphone). En met de achterkant van de stift verspreiden over het hele oppervlak. Een geniaal cadeau, waar je nooit een speciale reden voor hoeft te hebben om het cadeau te doen aan iemand, want een schone touchscreen, dat verdient toch zelfs de ergste sloddervos! Met dit handige en eenvoudig te gebruiken schoonmaakhulpje heeft niemand meer een excuus om van vieze apparaten gebruik te hoeven maken! Perfect voor electronische apparaten zoals je telefoon en afstandsbedieningen!

Productdetails

  • Hightech-reigingsmiddel
  • In zwart of wit
  • Door insluiting van viezigheid wordt alles gedesinfecteerd, en bacteriën voor 99% verwijderd
  • Natuurlijk, biologisch afbreekbare massa
  • Frisse lucht, hervulbaar, inclusief 3 refills voor ongeveer 200 keer gebruik in totaal
  • Met handige clip om af te sluiten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T09:54:17+00:00