Contact

Cupcake snoepjes

€ 5,90
(€ 196,67 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ze zijn eigenlijk onweerstaanbaar, en ook de tandartsen zijn er misschien niet heel erg blij er mee, maar cupcakes zijn gewoon niet te laten liggen. Met dit leuke doosje heb je altijd een paar cupcakes bij de hand om je van je grote trek te verlossen. Super lekkere snoepjes met de smaak van frosting. Een leuk doosje met heerlijke snoepjes in een leuk doosje, het perfecte cadeau voor al je vrienden en vriendinnen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heerlijk, die cupcakes. Iedereen heeft wel zin in die lekkere gebakjes met de mooie verschillende kleuren. Heerlijke kunstwerkjes waar je eigenlijk altijd je tanden in wilt zetten. Maar ook je geweten speelt mee, je kunt namelijk niet een onbeperkte hoeveelheid suiker eten, dat is niet goed voor je tanden. Om maar te zwijgen over de hoeveelheid calorieën. Maar hoe kun je je verlangen naar cupcakes stillen? Daarvoor zijn er nu deze speciale leuke snoepjes.

Met 130 stuks zijn er genoeg om er genoeg verlangens te vervullen. Genoeg voor jou en al je vrienden. En in de leuke verpakking krijg je misschien ook wat minder zin om de hele bakkerij leeg te kopen. Met deze lekkere snoepjes in je tas ben je overal op voorbereid.

Een leuk zoet cadeautje voor al je vrienden en vriendinnen, voor je familieleden, voor je zusje dat een steuntje in de rug nodig heeft. Een heerlijk cadeau waar je iedereen een leuk en heerlijke tijd mee zult geven. In een leuk doosje dat altijd hervulbaar is met snoepjes. En natuurlijk ook een geweldig cadeautje voor alle amateur koekenbakkers.

Productdetails

  • In metalen doosje
  • Afmetingen 7 x 6 x 1 cm, bevat ongeveer 130 stuks.
  • Ingrediënten: dextrose, mais siroop, maltodextrine, magnesium stearate, kunstmatige vanille smaak, FD&C rood 40, FD&C blauw.
  • Bevat een bron van fenylalanine.
  • Nettogewicht: 30 g.
  • Bewaren: na het openen afsluiten en koel en droog bewaren.
  • Geproduceerd door: Accoutrements, LLC - 10915 47th Ave W - Mukilteo, WA 98275 USA

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:30:14+00:00