Contact

Cubebot - robot puzzel met allerlei trucjes

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een leuk cadeautje voor zomaar tussendoor, waar je urenlang speelplezier mee cadeau doet. Een leuke robot die de fantasie van jong en oud op hol zal brengen, een heel leuk cadeautje!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie in de jaren 90 heeft genoten van de spelletjes met de dobbelstenen, maar deze uit het oog heeft verloren, is dit wel een heel leuk cadeautje. Maar ook voor iedereen die sinds die tijd geboren is natuurlijk. Want deze leuke houten robot is niet alleen leuk om naar te kijken, maar vooral leuk om mee te spelen! Een leuke puzzel voor kinderen en volwassenen, die telkens opnieuw anders in elkaar gezet kan worden en waardoor er vele transformaties mogelijk zijn. Een stukje houten speelgoed dat helemaal in deze tijd past, natuurlijk extra leuk voor iedereen die al van robots houdt. Maar door zijn geringe afmetingen ook een erg leuk cadeautje om mee te nemen in het vliegtuig of tijdens lange reizen op de achterbank. Voor urenlang plezier, want de mogelijkheden en de trucjes die je er mee uit kunt halen zijn bijna oneindig!

Een leuk cadeautje waar iedereen het over eens zal zijn, dat het een super leuk cadeau is waar niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen met jaloerse blikken naar zullen kijken. Gemaakt van mooi hout, wat een extra lange levenstijd garandeert. En ook als er even niet mee gespeeld wordt is dit natuurlijk een erg leuk cadeautje, want het staat ook mooi in de kast. Een leuk cadeautje, geweldig om cadeau te doen op momenten dat kinderen of volwassenen zich vervelen.

Productdetails

  • Afmetingen dobbelstenen: 9 x 9 cm
  • Hoogte robot: 24 cm
  • Kleur: natuur of bont
  • Materiaal: hardhout

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:03:19+00:00