Contact

Cube - de transparante bloempot

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Cube is een geheel verrassende, nieuwe en geniale versie van de standaard bloempot! Doordat de bloempot transparant is, kun je precies bijhouden of je plantje goed groeit. Ook water geven hoeft, dankzij het irrigatiesysteem, nog maar om de zoveel weken! Een leuk cadeau-idee voor elke plantenliefhebber!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op een hele makkelijke manier kun je het groeiproces van je bloemen en planten bijhouden. Want de bloempot "Cube" is transparant. Hierdoor kun je precies zien wat er allemaal gebeurt in die pot. De pot is in drie verschillende variaties te verkrijgen. Een grote pot, een kleinere en ook nog een plantenbak die ruimte biedt aan 3 planten. Maar deze pot zorgt niet alleen voor veel plezier. Hij is ook nog eens beter voor je bloemen en planten.

Juist omdat de "Cube" transparant is kun je de gezondheid van de bloemen en planten uitstekend in  de gaten houden. Zo herken je ongedierte en wortelrot meteen en kun je accuraat handelen en verdere problemen voorkomen. De pot is geschikt voor planten zoals bijvoorbeeld cactussen of een fictus. Bovendien is zo’n transparante bloempot ook nog eens erg stijlvol. De bloempot heeft een eigen irrigatiesysteem en voorziet de planten dus zelf van water. Als het reservoir gevuld is met water hoef je de bloemen tot ongeveer 4 weken geen water meer te geven! Een cadeau-idee voor mensen die wel van de lusten maar niet van de lasten van mooie bloemen en planten willen genieten. In tegenstelling tot gewone bloempotten verstopt de "Cube" het groeiproces niet maar laat het juist vanaf begin af aan zien. Dit maakt deze bloempot ook tot een erg geschikt cadeau voor gezinnen met kinderen. Hier kunnen de kinderen namelijk veel van leren op een leuke manier! Kortom met een uniek cadeau zoals de "Cube" kun je veel mensen een groot plezier doen!

Productdetails

  • Medidas: 12,2 x 12.2 cm
  • Peso:0.35 kg
  • Material: Policarbonato
  • PLANTA DE LA FOTO NO INCLUIDA

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:49:42+00:00