Contact

Countdownkalender voor de zwangerschap

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze bijzondere kalender is het perfecte cadeau voor een zwangere. De toekomstige mama zal er vast en zeker blij mee zijn. Een leuke manier om op speelse wijze de wachttijd op de baby te verkorten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Negen maanden zijn een lange tijd als je zo graag een baby wilt hebben en ook zo nieuwsgierig bent. De zwangerschapsperiode wordt met de dag spannender en iedere echo van de baby wekt meer nieuwsgierigheid. Kijk, nu zie je zijn handjes en kijk hier, hij lacht! Van echo naar echo loopt de countdown tot de uiteindelijke geboorte van de kleine. Op die dag krijgt krijgt de moeder natuurlijk vele cadeaus, maar ook in de maanden voor de geboorte kun je de zwangere moeder al een cadeau geven waar ze ook nog iets aan heeft.

Met de unieke countdownkalender doe je haar vast en zeker een groot plezier. Bovendien zal ze verrast zijn, want zo'n kalender is speciaal voor haar toestand als aanstaande mama gemaakt. Deze verrassing is een ideale manier om de beste vriendin, zus of collega op een leuke manier mee te overvallen, want nu kan de aanstaande moeder alle afspraken, belevenissen, bijzondere herinneringen en gedachten dagelijks op de kalender noteren. Iedere dag kan er een papiertje van de kalender worden afgescheurd zodat alle notities op een later tijdstip nog eens in alle rust bekeken kunnen worden. Dit is een origineel cadeau waar je alle aanstaande mama's een groot plezier mee doet!

Productdetails

  • Afmeting: 106 x 50 x 0,1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:44:32+00:00