Contact

Corkers – robotten

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met kurken kun je perfect knutselen. Deze robot corkers bieden de mogelijkheid fantastische robots te creëren. Nadat de flessen wijn of champagne zijn overhandigd en geopend, kun je de gastheer of -dame na afloop verrassen met unieke cadeautjes die jullie op dezelfde avond met plezier in elkaar hebben gezet!  
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een ideaal cadeau voor de gemoedelijke avond met goede vrienden, een aantal flessen goede wijn of champagne en vooral veel plezier. Herinneringen aan vroeger worden opgehaald, toekomstplannen worden gesmeed, collega's van het werk worden onder de loep genomen en voor je het weet is de avond alweer voorbij. Dit soort avonden zijn o zo belangrijk voor het welbevinden en een verdiende ontspanning na een drukke werkweek. Ter afwisseling is het een leuk idee de fles wijn van de robot corkers vergezeld te laten gaan en daarmee een creatief intermezzo voor de avond voor te bereiden.

De kleine deeltjes van kunststof bieden talloze mogelijkheden voor het in elkaar zetten van een boel creatieve, kleine robots. De kurken van de flessen dienen als basis en voor je het weet staat er een leger aan grappige robots op tafel. Dat is niet alleen een leuke afwisseling, het is ook een fantastische herinnering aan de gemoedelijke avond waarbij niet alleen over familie en werk werd gepraat, maar ook iedereen creatief bezig was met het in elkaar zetten van de originele, grappige, kleine robots. De robot corkers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen daardoor zelfs een nieuwe traditie van creatieve wijnavonden in het leven roepen.

 

 

 

Productdetails

  • Kies uit de robots Bella, Willy, Luke of Yuri (zonder kurk)
  • Cadeauverpakking voor de fleshals
  • ABS (kunststof) met metalen naalden
  • Zwart, wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:14:02+00:00