Contact

Corkers kurkdiertjes

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kurkendecoratie – leuke, kleine metalen pinnetjes veranderen kurken in kleine diertjes. Een creatief en origineel cadeau voor een gezellige avond.  
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een lekkere fles wijn uitzoeken is al een hele kunst. Heb je eenmaal een fraaie fles gevonden, dan moet daar natuurlijk ook iets leuks bij, een extraatje zoals een kaartje of een cadeauverpakking. Maar het cadeau wordt pas écht heel bijzonder als je een van de 6 verschillende Corkers om de hals hangt! Een leuke verrassing bij een fles wijn of champagne, want de fles moet wel een kurk hebben. De pinnetjes in de verpakkingen zijn immers speciaal gemaakt om de kurken in grappige dieren te veranderen. Je kunt ze beschouwen als lichaamsdelen van dieren die jezelf ontwerpt. De Corkers passen natuurlijk net zo goed bij flessen bier, als ze maar een kurk hebben!

Laat de kurken maar knallen en heb nog meer plezier met de kleine oren, pootjes, vleugels of geweien. Zo is een gezellige avond al voorgeprogrammeerd. Opeens worden de gasten creatief en tonen hun verborgen talenten. Een grappige ijsbeer, een verbaasde kraai, een geschrokken hert of creëer gewoon zelf nieuwe, fabelachtige wezens. Dit cadeau is verrassend, voor hem en voor haar en vooral voor iedereen die graag iets bijzonders cadeau krijgt. Hoe meer kurken, hoe meer Corkers en dat levert naast veel gezellige uurtjes ook veel bijzondere diertjes op!

 

Productdetails

  • Bevat set voor één wezen (zonder kurk)
  • Cadeauverpakking voor om de flessenhals
  • ABS (kunststof) met metalen pinnen
  • Zwart, wit
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:48:23+00:00