Contact

Contactlenshouder hond

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Waardevolle contactlenzen dienen optimaal beschermd te worden in een solide contactlenshouder. Met de contactlenshouder hond gaan de begrippen solide en plezier hand in hand. Een origineel kado voor dragers van contactlenzen die ook van honden houden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je onderweg, dan moeten je contactlenzen natuurlijk goed beschermd zijn. Daar zijn alle oogartsen het over eens. Hoe een degelijke, goed sluitende contactlenshouder eruit moet zien, dat is een kwestie van smaak en dat bepaalt de drager van de contactlenzen helemaal zelf. Wie van excentrieke, opvallen spulletjes houdt, die kiest de contactlenshouder hond, want alleen al van de gezichtsuitdrukking van deze viervoeter word je blij. Hij kijkt je aan alsof hij zeggen wil, ik pas goed op jouw contactlenzen op, maar vergeet ze niet op tijd in en uit te doen.

Contactlenzen bewaren, dat is andere koek dan het opbergen van een bril. Die veeg je als het moet gewoon even schoon met een brillendoekje. De contactlenzen zijn veel gevoeliger en kwetsbaarder. Bovendien zijn ze afhankelijk van het juiste gebruik van de lenzenvloeistof om ze te reinigen. Daarnaast is er zelfs speciale lenzenvloeistof voor het bewaren van de lenzen. Meer dan genoeg redenen om zorgvuldig met de optische hulpmiddelen om te gaan. Ondanks dat het een serieuze zaak is om de kleine lenzen zorgvuldig te bewaren, is een bonte en leuke contactlenshouder natuurlijk wel zo leuk. De lieve waakhond is in twee kleuren verkrijgbaar en een perfect geschenk voor alle lenzen dragende hondenliefhebbers.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:08:53+00:00