Contact

Confetti XL

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Jaaaaa, het is feest. En daar hoort heel stiekem nostalgische confetti bij. Ben jij het daarmee eens, ga dan voor deze XL confettibus - weet je zeker dat alles onderregent, en nee - niet van de regen, maar van de confetti. Maar dat snapte je vast al. Open die bus!

* Verplichte velden

€ 14,90
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Confetti Conflict! Ken je dat boek nog van Carry Slee? Enorm lang geleden, maar voorlopig heeft ze het goed gegaan als confetti nog aan die titel doet denken. Afijn, confetti is altijd leuk. Het geeft een extra sfeertje aan ieder feestje en daarom vier je toch een feestje? Denk er even niet bij na dat je na het plop-festijn een bezem kan pakken. Waarom? Wacht daarmee tot morgenochtend, die confetti verdwijnt toch naar de meest rare plekken in het huis. Is er overigens een gelegenheid waarbij je geen confetti kan gebruiken? Eigenlijk niet, tenzij iemand het echt niet leuk vindt - dan laat je het natuurlijk. Hoewel, grote kans dat hij of zij het heus leuk vindt als al die vrolijke mini-papiertjes door de lucht in ieders haar dwarrelen.

Gezelligheid! Muziekje erbij, op elkaar en het leven proosten, blij zijn met elkaar, lekker eten, zingen - zo ziet een gezellige avond eruit. En jij bent vast de enige die eraan heeft gedacht om dit party-accessoire mee te nemen. De confettibus is er trouwens in meerdere varianten: je kan kiezen uit ''happy birthday'', hartjes (al aan iets gedacht voor Valentijn of zijn of haar verjaardag?), gouden hartjes (jubileum, verloving?) en last but not least: witte of rode roosjes (wil je haar misschien iets vragen). Al deze varianten zijn trouwens goed voor een kinderfeestje. De kinders zien het verschil in figuurtjes toch niet, zij vinden het alleen maar fantastisch leuk en zullen uren ronddansen en springen in de confetti. En niets zo fijn als dat je kinderen het naar hun zin hebben, is het niet? Confetti is gewoon leuk voor jong en oud. Dat vind jij ook!

Productdetails

 • Uitvoeringen:
  • Rode rozen
  • Witte rozen
  • Hartjes
  • Happy birthday
  • Gouden hartjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:04:52+00:00