Contact

Cocktailtrechter

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze bijzondere cocktailtrechter is het perfecte cadeau voor barkeepers! Ook beginners kunnen nu de drankjes langzaam in een glas laten lopen en fascinerende laagjes tevoorschijn toveren. Een origineel cadeau voor grote en kleine cocktailfans!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De trechter is essentieel gereedschap dat niet mag ontbreken in een goed uitgeruste cocktailbar. Deze bijzondere cocktailtrechter zorgt ervoor dat de vloeistoffen zeer langzaam in het glas worden geschonken en de verschillende laagjes op elkaar blijven liggen. Op die manier kun je met verschillend gekleurde drankjes een spectaculaire cocktail creëren.

Doordat de vloeistof via de trechter langzaam in het glas loopt, worden de drankjes niet met elkaar gemixt. Voor de juiste hoeveelheden zijn er maten aangegeven. Nu kun je jouw gasten live mee laten beleven hoe zijn of haar cocktail wordt bereid. Hierbij is wel het nodige geduld vereist, want alles gaat bijzonder langzaam. Het is echter een leuk gezicht om te zien hoe langzaam de drankjes zich een weg banen door deze cocktailtrechter.

Het wachten wordt beloond. Uiteindelijk is het glas vol met verschillende laagjes drank en is het tijdstip aangebroken een foto te nemen van de selfmade cocktail. Daarna moet er natuurlijk worden geproefd of de cocktail net zo goed smaakt als hij eruitziet. Is dat het geval, dan kun je de gebruikte cocktailtrechter gemakkelijk uitspoelen met warm water en weer een nieuwe cocktail-experiment aangaan. Een handig en leuk cadeau bij een mixer, een persoonlijk glas of een boek met cocktailrecepten!

Productdetails

  • Materiaal: acryl
  • Vertraagt vloeistoffen
  • Op de glasrand zetten
  • Voor cocktails met perfecte laagjes
  • Gemakkelijk te reinigen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:33:08+00:00