Contact

Clip leeslampje wasknijper

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

Deze clip met leeslampje in de vorm van een wasknijper is de perfecte kameraad voor de lezers in bed of in een donkere treincoupé. De opvallende knijper is echter multifunctioneel, want ook als boekenlegger is hij een ideale partner. Een geslaagd cadeau-idee voor tal van gelegenheden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Na het eten nog even op de bank ontspannen een boek lezen en voor je er erg in hebt is het ineens donker in de kamer. Het boek wegleggen en de lichtschakelaar opzoeken, daar heb je nu echt geen zin in. Het clip leeslampje in de vorm van een wasknijper is nu de ideale oplossing! Hij geeft voldoende licht om de hele avond in het donker te kunnen lezen en als boekenlegger klemt hij precies op de plek waar je leest. Dat is handig als tijdens het lezen je ogen even dichtvallen en daarbij ook het opengeslagen boek. Bovendien is het miniformaat leeslampje ook reuze praktisch voor lezers die veel onderweg zijn en niet de behoefte hebben om een leeslamp in de koffer mee te nemen.

Bij boekenwormen en verslinders van kranten en tijdschriften hoort dit leesaccessoire tot de standaarduitrusting. Het is niet alleen leuk om te gebruiken, maar net zo leuk om de reacties van omstanders op te vangen. Iemand met een lichtgevende wasknijper op zijn boek, dat zie je toch niet iedere dag. Een cadeautip voor de kennis die zo graag leest en leuk om als verjaardagscadeau te geven in combinatie met zijn of haar gewenste boek.

Productdetails

  • Inclusief batterijen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T05:39:49+00:00