Contact

Click fotolijst

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Natuurlijk wil je de mooiste momenten in je leven ook op een bijzondere manier presenteren. Met deze bijzondere fotolijst kun je de waardevolste foto's nu eindelijk ook op een unieke manier een mooie plek geven in huis. De lijst heeft een nostalgisch effect en herinneringen worden zo nog bijzonderer. Een perfect verjaardagscadeau cadeau voor je beste vriend, vriendin of geliefde!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De mooiste foto's verdienen de bijzondere Click fotolijst! De foto's, die uit deze camera komen, lijken op het eerste gezicht wel echte zwart-wit negatieven. Door het golvende verloop van de film lijken ze nog realistischer. Natuurlijk hoef je hier geen echte negatieven te gebruiken, maar kan je je eigen ontwikkelde foto's prachtig ophangen.

Omdat de fotocamera met retrolook iets meer op de achtergrond blijft, lijken de foto's nu daadwerkelijk uit de camera te komen. Hierdoor werkt de driedimensionale vormgeving nog beter op iedereen die de foto's bekijkt. Door de klassieke vormgeving krijgt de lijst een hoog nostalgisch gehalte, waardoor bijzondere momenten nog mooier worden.

Een perfect geschenk voor iedereen die nog een bijzondere band heeft met analoge foto's en tegelijkertijd volop meedoet in het digitale tijdperk. In deze lijst passen maar liefst vier foto's, waardoor je meerdere bijzondere gebeurtenissen een mooie plek kunt geven. Misschien heb je nog leuke foto's van het gezin? Of bijzondere kiekjes van de vakantie met je beste vrienden? Of de prachtige foto's van de romantische huwelijksreis? Welke gelegenheid je ook een mooie plek wilt geven, met deze fotolijst komen ze helemaal tot hun recht. Bovendien is de lijst een ware blikvanger in huis, waardoor iedere gast in huis jouw mooie momenten nog even wil bekijken. Een leuk en persoonlijk idee voor de meest dierbare personen!

Productdetails

  • Ruimte voor 4 foto's van 13 x 18 cm
  • Complete afmetingen 70 x 25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:28:37+00:00