Contact

Chique hangdisplay voor foto's

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Herinneringen in de vorm van foto's, ansichtkaarten of concertkaartjes, deze chique hangdisplay brengt ze fraai in beeld. Met zes keuzemogelijkheden past dit stijlvolle accessoire in iedere woning. Vrienden en familie zullen extra verrast zijn als de herinneringen al aan dit fraaie cadeau zijn opgehangen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dierbare herinneringen verdienen een mooie plek in huis. Deze goudgekleurde hangdisplay is het perfecte accessoire om souvenirs of waardevolle foto's bij elkaar te brengen. Door het handige systeem schuif je als het ware het object tussen de twee op elkaar gedrukte ringen aan het uiteinde van de zes draadjes.

Het is mogelijk allerlei voorwerpen aan dit bijzondere display op te hangen. De kaartjes van het legendarische Rolling Stones concert, het bierviltje met de handtekening van de Amerikaanse filmster of het visitekaartje van het luxe hotel in Hong-Kong, alles wat niet te zwaar is en een hoge emotionele waarde heeft vindt zich hier prima thuis.

Tijd om op te ruimen en de belangrijke, waardevolle spullen te bevrijden uit volle lades of niet uitgepakte verhuisdozen. Het is ook een genot om die waardevolle, kleine dingetjes dagelijks om je heen te hebben. Ze bezorgen een gevoel van geborgenheid en laten je zo nu en dan in gedachten terugkeren naar die prachtige ervaringen van weleer. De hangdisplay is een blikvanger voor de woonkamer. Maar ook op kantoor voelt hij zich prima thuis, met de foto's van het laatste personeelsfeestje aan de zes draadjes!

Productdetails

Chique hangdisplay voor foto's

  • Van metaal
  • Met 6 ophangmogelijkheden
  • Goudkleurig
  • 36,2 x 12,1 x 31,8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T08:36:08+00:00